Råd Når Det Gjelder Møbler

Forstå mer om å kjøpe møbler, kan virkelig hjelpe deg å være en informert kjøper. Litt utdanning går langt. Store billettelementer, for eksempel møbler, bør alltid undersøkes for å hindre deg i å foreta et beklagelig kjøp. Informasjonen i denne artikkelen vil hjelpe deg å gjøre valg som du og budsjettet ditt vil være fornøyd med i årene som kommer.

Hvis du har små barn, bør du unngå å kjøpe møbler med skarpe kanter. Små har en tendens til å snuble og falle ofte som kan resultere i en tur til legevakten hvis møblene dine har skarpe kanter. I stedet, når du handler for sofabord og endebord, ser du etter møbler med rutere buede kanter.

Hvis du prøver å handle møbler laget i enten helt eller i det minste delvis miljømessig ansvarlige manerer, se opp for tre mulige sertifiseringer. Vitenskapelige sertifiseringssystemer bruker en SCS-etikett. Se også etter SmartWood-sertifisering fra Rainforest Alliance. Green Seal-organisasjonen kontrollerer også møbler, og sier bare Green Seal på etiketten.

Ikke tillat deg selv å bli forelsket i et møbel før du har lest de spesielle omsorgsinstruksjonene. Mange flotte kreasjoner har gal vedlikehold som kan gjøre dem til en komplett ork. Sørg for at vasking, flekkfjerning, polering og bevaring er alle rimelig oppnådd for livsstilen du fører.

Før du foretar et møbelkjøp, må du sørge for at det passer slik du vil ha det. For eksempel kan du virkelig liker en sofa, men det kan ikke fungere i stuen din. Du bør sørge for at du kjenner målingene av sofaen og målingene av stuen din.

Unngå møbler holdt sammen av negler og lim. Se etter møbler som har blitt riktig sammenføyd i hjørnene, ikke bare spikret sammen. Dette viser kvaliteten på konstruksjonen og sikrer at stykket ditt vil stå testen av tid. De er også mer solide, og kan håndtere å bære mer vekt enn billigere metoder.

Vurder brukte møbler. Et godt, solid møbel kan overføres i generasjoner og fortsatt se bra ut. Sjekk sparsommelighet butikker, flytte salg, og eiendom salg. Du kan finne en perle som ikke bare vil stå testen av tid, men koster en brøkdel av prisen på et nytt stykke.

Dybden av en polstret stol er viktig. Høyere personer bør se etter stoler som tilbyr et dypere sete som gir rikelig benplass mens du sitter. Hvis du er høy, men har svake eller dårlige knær, så se etter mindre dybde å ha råd til lettere å stå opp fra stolen. Hvis du er kortere, teste dybden for ikke å «flyndre» når du stiger.

Når du kjøper et møbel, spør om butikkens returrett. Mange butikker tilbyr en hjemmeprøve av møbler elementer; er imidlertid vanligvis ikke dekket under hjemmeprøven. Det kan også være et gebyr hvis varen returneres. Ved å finne ut på forhånd, kan du spare deg selv slike kostnader.

Nå som du har satt deg ned for å lese dette rådet, alt som trengs for deg å dra nytte er å bruke den når du handler. Pass på at du implementerer tipsene du nettopp leser når du går og handler møbler. Begynn å handle i dag mens det du har lært er fortsatt på tankene dine.